Historie

Piet Pluijmen begon in 1965 zij eigen bedrijf. Hij en richtte zich voornamelijk op stalen kozijnen voor het woningsegment. Hij breidde de werkzaamheden uit op het gebied van licht constructiewerk van uiteenlopende aard.

In de jaren ‘70 kwamen de aluminium puien op de markt voor de woning- bouw en introduceerde hij deze deuren bij de toenmalige Plem, tegenwoordig Enexis. De eerste aluminium “OC-5” deuren vonden hun weg naar de Plem trafohuisjes.

In de jaren ‘80 zijn we overgestapt op stalen trafodeuren, met name ivm veiligheid, brandwerendheid en vandalismebestendigheid. Onze werkzaamheden vonden toen plaats in geheel Limburg.

In 1995 is Piet Pluijmen helaas komen te overlijden. Het bedrijf is toen voortgezet door zijn zoon Wil. Vanaf ± 1995 hebben we ons afzetgebied uitgebreid en leveren en monteren we door geheel Nederland en de grensstreek. Ongeveer 90 % van de omzet bestaat uit trafodeuren en ventilatieroosters en alles wat aanverwant is aan energiehuisjes.

Zowel Enexis, Fudura, Liander, Nuon, Stedin en Eneco maken gebruik van onze diensten. Ook de WML, NS, KPN en diverse andere overheidsbedrijven behoren tot onze klantenkring.
(Brandwerende) puien, kozijnen en deuren voor de utiliteitsbouw leveren we zowel aan aannemersbedrijven als aan aluminium gevelfabrikanten. Sinds 2003 is Pluijmen BV onderdeel van Pluijmen Holding BV